Onix Dental

FOGFEHÉRÍTÉS

Fogfehérítés

Rendelőnkben több lehetőség áll rendelkezésére annak érdekében, hogy fogait fehérebbé varázsoljuk. A kezelés előtt természetesen minden esetben fel kell mérnünk a fogak állapotát, illetve szükség lehet előkezelésekre is, mint például a professzionális lepedék és fogkő eltávolítás.

Fogfehérítés a rendelőben

Rendelőnkben fehérítő anyagot helyezünk közvetlenül a fogak elülső felszínére, amit fénnyel aktiválunk. Az így felszabaduló anyagok teszik lehetővé, hogy fogai fehérebbek legyenek, ennek megfelelően lehetséges egy ülésben, akár egy óra alatt, több árnyalattal fehérebbé tenni fogait.

Fogfehérítés otthon

A beavatkozás ebben az esetben is a rendelőben kezdődik, ahol lenyomatot készítünk a fogairól és elkészítjük Önnek a személyre szabott fehérítő sínjét. Ezek elkészítéséhez két-három óra szükséges. Ezt követően átadunk Önnek két darab sínt a szükséges fehérítő géllel együtt. A sínek anyaga lágy műanyag, így viselésük nem okoz kellemetlenséget. Ezekbe kell majd otthon belehelyezni a fogfehérítő gélt kis mennyiségben, melyet aztán kb. 7-20 napon keresztül kell éjszakánként viselnie.

zahnbleaching

Elhalt fogak fehérítése

Egyre több páciensnek színeződik el gyökérkezelés után a foga, melyet igazán egyszerűen belülről kifelé fehérítünk. A régi gyökértömés felett eltávolítjuk a tömőanyagot. Ezután kerül a fogba egy speciális fehérítő anyag, amely több napon keresztül dolgozik a fog belsejében. Következő alkalommal, ha az eredmény megfelelő a fogat ismét végleges töméssel tudjuk ellátni, amely már az új színnel egyezik meg. Szükség esetén a fehérítő anyag többször kicserélhető a végleges szín eléréséig.

dead teeth